Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Μία σούμα...

Μία σούμα λοιπόν των πραγμάτων για να βάλουμε και κάποια τάξη στην αταξία μας.

Φοιτητιλίκια: Άρχισε εξεταστική περίοδος σε Τ.Ε.Ι. (γνωστά πλέον ως Α.Τ.Ε.Ι.), Α.Ε.Ι. και λοιπά ΙΣΟΤΙΜΑ ιδρύματα (Ι.Ε.Κ. κλπ) (εμείς τσάμπα διαβάσαμε και είμαστε εξωρία! ).
Μάχες, που μόνο μάχες δεν είναι στην φοιτητική τάξη, για το αν θα γίνει κατάληψη ή όχι και το πως βοηθάμε με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει ο πόλεμος στο Ιράκ!!! Έχω ακούσει πολλά αστεία αλλά αυτό ήταν γελοίο μπορώ να πω. Είναι λάθος, πιστεύω, να υπάρχουν παρατάξεις κομμάτων μέσα στις σχολές. Και νομίζουν αυτοί των παρατάξεων πως είναι εκτός συστήματος!!
Τελικά όμως, όχι μόνο είναι μέσα στο σύστημα αλλά , ελπίζω χωρίς να το καταλαβαίνουν, το βοηθούν κιόλας.

Διάφορα άλλα: Άκουσα πως εσκότωσαν έναν ηθοποιό. Επίσης, άκουσα ότι εγινε και μεγάλο θέμα. Επίσης, άκουσα ότι ήταν μπλεγμένος με διάφορα. Επίσης, σκοτώθηκε ένας φοιτητής εδώ στην Κρήτη. Αλλά περισσότερο σας ένοιαξε τι έκανε ο ηθοποιός και όχι ποιος τον σκότωσε και που έχουν φτάσει οι έρευνες της τρανής μας αστυνομίας (χα χα, τρανής), και ούτε ποιος ήταν ο φονίας του παιδιού.

Προφανώς, ότι δεν έχει χρώμα, ζουμί και λεφτά δεν απασχολεί κανέναν δημοσιογράφο, πολιτικό και άλλους ανθρώπους που ασχολούνται με τον δικό τους τρόπο με τα κοινά.

Αλλά όταν οι φοιτητές τσακωνόμαστε για το ποιά αιτήματα θα δώσουμε στην κατάληψη, για το ποιά πορεία θα ακολουθήσουμε και τι πρεσβέυει καλύτερα τις απόψεις του καθενός μας ξεχωριστά, τότε δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα εμείς οι "τιμημένοι" φοιτητές.

Και δεν είμαστε έρμαια της μοίρας μας όταν σκεφτόμαστε έτσι, αλλά τουλάχιστον έχουμε συνειδητοποιήσει την κατάσταση και αφήνουμε τους ανήδεους κνίτες, γενοβίτες, δαπίτες, πασπίτες, δικτυοτούς (!) να φάνε τα μούτρα τους μπάς και βάλουν μυαλό.

Δεν είμαι αναρχικός, αλλά αυτοί πάντα πάνε όλοι μαζί και δεν λείπει κανείς από πουθενά. Ίσα-ίσα και αυτά που λένε συνήθως είναι τα πιο σωστά (για να μην γίνομαι απόλυτος).

Θα σας ξαναδώ σύντομα ;)

HEAVY METAL KAI ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!